Mesajul a fost trimis cu succes. In cel mai scurt timp posibil va vom contacta. Va multumim.

Eroare. Va rugam completati formularul de contact din nou. Va multumim pentru intelegere.

Cabina foto

Cabina foto in Bucuresti si toata tara.

Un eveniment reusit nu poate fi reusit fara o cabina foto Premium.

Nu stiu cat de mult ati auzit de acest concept. Este un soldat cu display, blitz, camera foto si mprimanta. Invitatii stau in fata aparatului apasa pe display si fotografiile incep sa se realizeze singure. Accesoriile funny disponibile face totul sa fie foarte distractiv.

Este pur si simplu o mare “nebunie” la Cabina foto. Invitatii se distreaza maxim, maxim! Zambetele, bucuria si buna dispozitie va cuprinde instantaneu pe oricine va fi la cabina foto.

Fotografiile realizate la cabina foto se printeaza imedia. Contin design-ul ales de miri plus ca sunt personalizate cu numele mirilor si data evenimentului.

Datorita printarii instantanee fotografiile devin marturia ideala. Invitatii pastreaza fotografiile mai mult ca sigur pentru ca apar ei in ele.

Puteti alegeti ca optiune suplimentara foliile magnetice pentru fotografii. Pe spatele fotografiilor se pot lipi magneti si invitatii cand ajung acasa pun fotografiile pe frigider. Asa fotografiile se pastreaza foarte multi ani de acum inainte si de fiecare data cand se vor uitata pe fotografii le vor aduce aminte de evenimentul vostru :)

Daca va doriti distractie, bucurie si amintiri memorabile pentru voi si invitatii vostri alegeti acum cea mai Premium Cabina Foto din Romania: www.CabinaFotoHappy.ro

Cabina foto

 

Comments

comments

de cmarian02

fara comentarii

trimite la un prieten

Adresa dumneavoastra de e-mail nu va fi niciodata publicata sau folosita. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

*