Mesajul a fost trimis cu succes. In cel mai scurt timp posibil va vom contacta. Va multumim.

Eroare. Va rugam completati formularul de contact din nou. Va multumim pentru intelegere.

Cum se aduce tortul nuntii?

Cum se aduce tortul nuntii?

 

Poate parea simplu dar de cele mai multe ori la noi este mult mai complicat decat ar trebui sa fie.

Tortul in Romania se aduce flancat pe cel putin doua laturi sau inconjurat de toata armata de chelneri. Asa se asigura ca invitatii, fotografii si cameramanii nu apuca sa il vada/surprinda de cat atunci cand  ajunge in fata mirilor: surpriza, a venit tortul :)

Tortul (daca este mediu) ar trebui adus de catre o singura persoana :  nu doua, nu trei si nu 10 persoane. Daca se face o intrare triumfala a chelnerilor cu artificiile inaintea tortului este perfect ok dar fara sa inconjoare tortul in procesul acesta (lasati tortului spatiu de respiro ca fotografii si videografii sa il poata surprinde). Chelnerul se va retrage imediat dupa ce s-a adus tortul (tortul se descurca sa stea singur pe masa :) ).

Daca tortul are figurine, tortul se aseaza cu fata figurinelor spre invitati (mirii stiu deja cum arata pentru ca ei l-au comandat).

 

Masa pe care se aseaza tortul este recomandat sa nu semene cu o masa de spital. Cu cat mai subtil arata, cu atat mai bine.

Artificille (daca exista) nu trebuie sa intepe tortul nuntii. Nu este elegant acest lucru. Artificiile se pun langa tort.

 

Langa miri se obisniueste sa stea unul sau minim doi chelneri (adica chiar langa ei: unul pazeste tortul, unul ustensilele si unul tine paharele) tot timpul cat se canta la multi ani. Probabil se cred Nasii ;) )?

La taierea tortului ar trebuie sa astepte de la distanta discret un singur chelner si la momentul oportun se apropie de miri ca sa le furnizeze ustensilele pentru taierea tortului nuntii. Daca miri doresc sa fie ajutati de catre chelner, sa ramana chelnerul. Daca nu se solicita acest lucru chelnerul se poate retrage elegant in multime fara sa intervina. Ma gandesc ca oricine poate taia o felie de tort, nu? Acesta este momentul mirilor si al nasilor, nu al chelnerului/sefului de sala.

 

Sa nu credeti ca vreau sa critic pe cineva. Incerc doar ca sa subliniez ca atunci cand lucrurile nu se fac cum trebuie rezultatele sunt pe masura. Daca tortul este inconjurat de chelneri, el nu poate fi vazut/fotografiat/filmat decat foarte tarziu (intrarea triumfala a tortului nu mai este asa de triumfala daca el  este ascuns dupa chelneri). Atunci cand mirii si nasii taie tortul toata atentia trebuie concentrata pe ei si nu pe cei cativa chelneri care stau in fata invitatilor/fotografilor/videografilor ca sa incerce sa mai strice putin din amintirile mirilor.

Micile lucruri fac diferentele mari.

 

Cand se aduce tortul?

Ora cea mai potrivita pentru aducerea tortului ar trebui sa fie in jurul orelor 1:00-2:00 noaptea. Atunci invitatii sunt inca plini de energie si zambete sincere pentru a intampina cu bratele deschise sosirea tortului. Sunt multi invitati care stau   pana la ora 3-5 dimineata doar pentru a prinde tortul. Multi au o varsta inaintata si nu mai rezista pana la o ora atat de tarzie. Plus ca la marea majoritate a evenimentelor la care am participat dupa venirea tortului petrecerea se incinge mult mai tare. Toti ne dorim ca invitatii sa se distreze cat mai bine la nunta noastra, nu :) ?

Poate veti spune: daca aducem tortul vor crede oamenii ca ii trimitem acasa? Este simplu: nu ii trimiteti. Daca imediat dupa tort se va relua petrecerea (pe ringul de dans sau cu un moment artistic) totul se va desfasura normal.

 

Dupa cum scriem in toate articolele noastre: sunt doar recomandari pentru voi. Frumusetea este in ochii privitorului. Este nunta voastra si voi aveti ultimul cuvant. Noi doar vrem sa va ajutam sa aveti amintiri cat mai superbe si mai deosebite la nunta voastra.

Pentru filmari fabuloase apelati la echipa noastra de filmari nunti: Be Fabulous

 

 

Comments

comments

de cmarian02

fara comentarii

trimite la un prieten

Adresa dumneavoastra de e-mail nu va fi niciodata publicata sau folosita. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

*