Mesajul a fost trimis cu succes. In cel mai scurt timp posibil va vom contacta. Va multumim.

Eroare. Va rugam completati formularul de contact din nou. Va multumim pentru intelegere.

Cum se alege restaurantul pentru nunta?

Cum se alege restaurantul pentru nunta?

Ne-am gandit sa imartasim cu dumneavoastra cateva sfaturi din ceea ce am invatat in acesti ani de cand ne ocupam de filmari de nunti.

 

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le veti face cand incep pregatirile pentru eveniment, este sa alegeti corect restaurantul unde veti tine evenimentul vostru special.

La ce trebuie sa va uitati si de ce trebuie sa tineti cont:

- sa fie dimensiunea corecta ca sa incapa toti invitatii dumneavoastra. Cea mai buna metoda pentru a verifica asta este cand are loc in acel restaurant un eveniment asemanator ca dimensiune (sau atunci cand mergeti sa vizitati restaurantul sa aibe toate mesele necesare pentru numarul vostru de invitati). Numarati mesele si locurile. Dimensiunea trebuie sa fie nici prea mare si nici prea mic. La ce ne referim? Daca este prea mare spatiul ramas pentru ring dupa ce s-au instalat mesele pe pozitii este posibil sa para ca sunt  prea putini oameni la eveniment sau ca nu au venit toti invitatii. Daca localul este prea mic se poate  sa ramana prea putin spatiu pentru scena (daca va fi) sau pentru ringul de dans (se va creea aglomeratie pe ringul de dans).

- sa fie mai inalt de 3m. Evitati localuri de nunta care au tavanul foarte jos. Va parea ca este o petrecere in apartament.

- va recomandam sa nu inchiriati localuri unde o parte din invitati sa fie pozitionati in alt spatiu (separat) fata de sala principala. Evitati sa inchirati spatii cu doua sau chiar trei spatii pentru acelasi eveniment. Invitatii trebuie sa fie in acelasi spatiu cu actiunea (formatia, ringul de dans) si mirii. In caz contrar pentru invitatii din cealalta camera va parea ca sunt izolati (exclusi) si nu fac parte din eveniment.

- aerul conditionat trebuie sa fie bine dimensionat. Daca nu este bine dimensionat pentru numarul dumneavoastra de invitati este posibil  ca invitatii sa fie transpirati pana la piele.

- daca localul are langa el spatiu verde sa va asigurati ca aveti doar cateva scaune sau canapele afara pentru recreere/pauza de tigara. Daca sunt prea multe canapele afara este posibil ca o mare parte din invitati sa stea afara mai mult decat in interior ( ceea ce este de evitat – ne dorim ca invitatii sa stea la nunta nu afara).

- au suficienti chelneri/picoli pentru o servire impecabila si eficienta. Un om la 3 mese de obicei face fata cu brio.

- nu in ultimul rand: asigurati-va ca reprezentantul restaurantului/patronul/seful este o persoana rezonabila si profesionista. Daca nu va veti intelege bine de la inceput cu siguranta vor fi probleme si mai tarziu. Cine are banu` are puterea ;) …alegeti alt restaurant daca nu va intelegeti cu ei ;)

- daca este posibil alegeti localuri cu ferestre in detrimentul celor fara ferestre. Chiar daca unele ferestrele nu au o priveliste extraordinara, ele dau o atmosfera mult mai destinsa pentru invitati decat la un local fara ferestre.

- daca sunteti impatimiti cu, curatenia va recomandam sa verificati toaletele. Daca ele sunt curate aveti sanse mari ca si bucataria sa fie impecabila. Nu este o regula obligatorie  dar de cele mai multe ori chiar asa este.

- mancarea trebuie sa fie proaspata in primul rand (gustoasa dupa).  Asa cum spuneam si la inceput cel mai sigur/simplu de a verifica este sa va duceti in vizita la un eveniment (de aceeasi marime cu al dumneavoastra) in localul ales si in felul acesta va puteti asigura ca toate sunt ok (mancarea, aerul conditionat, toaletele, servirea…totul).

- daca alegeti o locatie in exterior asigurati-va ca aveti o solutie de back-up in caz de ploaie. Evenimentele care se defasoara in aer liber sunt cu adevarat deosebite dar atentie: in caz de frig sa aveti incalzitoare. Daca se va face frig si nu aveti incalzitoare este posibil (si am auzit ca s-a intamplat asta) ca invitatii sa plece mult mai devreme de cat v-ati dori. Daca evenimentul se desfasoara vara sa aveti cate doua spray-uri de tantari (Autan) la fiecare masa.

- rezervati-l din timp. Daca este un restaurant bun care va place – rezervati-l imediat. Restaurantele bune se rezerva repede si daca stati mult pe ganduri este foarte posibil sa pierdeti ziua.

Daca imi mai aduc aminte ceva va tin la curent ;)

 

 

Nu uitati: sunt doar recomandari. Noi doar dorim sa va ajutam :) . Voi aveti intotdeauna ultimul cuvant.

Succes in luarea deciziilor si nu uitati…daca aveti nevoie de o echipa de profesionisti pentru filmarea nuntii voastre apelati acum la noi.

 

 

Comments

comments

de cmarian02

fara comentarii

trimite la un prieten

Adresa dumneavoastra de e-mail nu va fi niciodata publicata sau folosita. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

*