Mesajul a fost trimis cu succes. In cel mai scurt timp posibil va vom contacta. Va multumim.

Eroare. Va rugam completati formularul de contact din nou. Va multumim pentru intelegere.

Filmari nunti Premium – Be Fabulous

Filmari nunti Premium – Be Fabulous

Ma gandesc cu drag cum totul a inceput acum 7 ani in 2010.

Nu aveam prea multi banuti, nu existau cursuri de profesioniste filmare si videografia de nunta din Romania nu era nici pe departe unde este astazi dar aveam ceva dar…aveam un vis. Visul meu era sa fiu unul dintre cei mai buni videografi din Romania.

Asa ca am strans putini banuti si am cumparat prima camera mea DSLR. Era un o camera foto/video Canon. O camera excelenta pentru vremea aceea. Am inceput sa spun in stanga si in dreapta ca pot filma pe gratis orice nunta. Aveam o vointa si pasiune fantastica. Un vis muta muntii.

Am inceput sa filmez nunti pe gratis si ulterior mirii ne plateau cu drag dupa ce vedeau cat de frumoase sunt filmele realizate de noi. Chiar daca eram la inceput erau chiar super ok pentru nivelul nostru de atunci.,

 

Anii au trecut si Pasiunea si Vointa au crescut mult mai mult…la fel experienta si cunostintele noastre. Viata este o calatorie superba care merita traita, experimentata si savurata daca faci ceea ce te-a creat Dumnezeu sa faci.

Aceasta calatorie ne-a adus aici unde suntem astazi si multumim lui Dumnezeu pentru filmarile de nunta care ne ajuta sa le facem.

 

Astazi va prezentam un clip nunta foarte drag noua.

Pentru filmari nunti Premium apelati cu incredere la serviciile noastre: 0786.146.418

Comments

comments

de cmarian02

fara comentarii

trimite la un prieten

Adresa dumneavoastra de e-mail nu va fi niciodata publicata sau folosita. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

*