Mesajul a fost trimis cu succes. In cel mai scurt timp posibil va vom contacta. Va multumim.

Eroare. Va rugam completati formularul de contact din nou. Va multumim pentru intelegere.

Filmari nunti Be Fabulous – My secret place

Filmari nunti Be Fabulous – My secret place

I-am cunoscut pe Monica si Klodi anul trecut in toamna. Doi oameni cudevarat deosebiti. Intalnirea a decurs normal. Atunci am semnat pentru a filma nunta lor. Nu ne-au spus nimic cum ca ar dori sa facem si partea de Love Story.

Cu trei saptamani inainte de eveimentul lor primim un telefon:”  Am dori daca se poate sa ne faceti un film – un Love Story. Crezi ca ai putea sa ne ajuti? Eu: Nu prea am semnal te sun inapoi” Problema ca eram in concediu si RDS-ul meu imi facea mari probleme cu semnalul asa ca i-am trimis un mesaj ca suntem in concediu si cand ne intoarce vom discuta mai multe. Ne-am intors din concediu cu o saptamana inainte de nunta lor si primim un mesaj de la Monica:” Am dori sa ne faceti un film”. Atunci mi-am dat seama ca ei isi doreau  un film pentru a fi prezentat la evenimentul lor. Stiam cat de solicitat va fi pentru ei tinand cont ca evenimentul urma sa fie chiar in saptamana aceea dar si pentru noi  -  efortul era dublu: si ca filmare dar si la partea de editare. M-am gandit si am spus nu:” Avem foarte multe de rezolvat pentru ca doar ce ne-am intors din concediu si timpul este foarte scurt”. Primim raspuns inapoi de la Monica:” Am fi dorit ca acest film sa il proiectam la restaurant :( “. Ne suna si Klodi:” Marian nu am putea sa rezolvam cumva”. M-am gandit si mi-am dat seama ca ei doreau cu orice pret sa aibe acest film.

Sunt exact genul de clienti pe care si doreste orice videograf sau fotograf de nunta. Clienti care stiu ce vor si iti arata asta. Am acceptat. Duminica dupa amiaza cum am ajuns in Bucuresti (fusesem la un eveniment in Sinaia) am stat si m-am gandit ce am putea sa filmam sa iasa Fabulous! Atunci mi-a venit ideea acestui Love Story. M-am pregatit cat mi-a permis timpul si Luni ne-am apucat de treaba. Klodi siMonica s-au ocupat de toata recuzita si ne-au ascultat sfaturile :) .

A fost o saptamana maraton in care am filmat o zi in Bulgaria, o dupa amiaza la magazinul Ego din Bucuresti si o seara pe Heliportul Cristal Tower (multumim Silvia Malik pentru ajutorul tau aici). Filmul prezentat la nunta lor a fost un succes total.

Aceasta experienta ne-a ajutat sa ne cunoastem mai bine si sa ne dam seama cu ce oameni speciali aveam sa ne petrecem timpul. Oameni cu adevarat buni, care au o iubire superba intre ei, oameni care nici nu visam sa ii avem ca si clienti.  Multumim Klodi si Monica pentru ca ne-ati permis sa facem parte din vietile voastre chiar si pentru cateva zile. Multumim ca ne-ati invatat si ne-ati aratat din nou ce inseamna Dragostea adevarata si sincera :)

Nu in ultimul rand stim ca totul ii datoram lui Dumnezeu. Ne surprinde de fiecare data ce lucruri face prin noi.

Va prezentam cu mare drag filmul lor:  “My secret place”

 

Pentru filmari nunti sau Love Story fabuloase apelati acum la echipa noastra. Ne vedem la nunta :)

 

Comments

comments

September 3, 2014 - 2:35 pm DANIEL GRITU - Foarte frumoasa ideea, felicitari !

Adresa dumneavoastra de e-mail nu va fi niciodata publicata sau folosita. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

*