Mesajul a fost trimis cu succes. In cel mai scurt timp posibil va vom contacta. Va multumim.

Eroare. Va rugam completati formularul de contact din nou. Va multumim pentru intelegere.

Filmari nunti Cluj

Filmari nunti Cluj – Lucian si Maria

 

Ne place mult sa calatorim si nu am stat pe ganduri acum doua luni cand Lucian si Maria ne-a contactat le filmam nunta. Am acceptat imediat chiar daca nunta lor urma sa aibe loc la Cluj.

Suntem onorati de fiecare data cand trebuie sa filmam un eveniment atat de important pentru un cuplu. La aceasta nunta am fost mai mult decat binecuvantati sa fim prezenti pentru filmare nuntii in Cluj.

Nu cred ca am intalnit vreodata un om cum este Lucian, care sa aibe o dragoste asa de mare pentru familie si prieteni. Felul cum relationa, cum ii imbratisa, cum le vorbea …transmitea sinceritate, pasiune si dragoste pentru ei.  Cred ca cu toti ar trebui sa invatam ceva de aici. Viata este scurta si ar trebui sa iubim mai mult pe aproapele nostru. Nu are nici un rost sa vorbesc despre dragostea pe care o are pentru Maria sotia lui. Sunt sigur ca Dumnezeu le-a binecuvantat viata si se vor iubi foarte mult pana la adanci batraneti.

Nunta lor a fost una de bun gust- bine organizata ca timp si momente artistice. Spun bine organizata ca timp pentru ca nunta a inceput la ora 16.00 si s-a terminat la 24.oo – exact la timp cat sa nu se oboseasca prea tare invitatii si sa nu motaie pe scaune cum se intampla de obicei dupa ora 1 noaptea.

Va prezentam in continuare un mic preview al filmarii nuntii lor…mai urmeaza inca unul asa ca tineti aproape.

 

Pentru calitate HD (high definition) va rugam sa dati click dreapta jos pe iconita Vimeo.

Vizionare placuta……filmari nunti Cluj

 

Comments

comments