Mesajul a fost trimis cu succes. In cel mai scurt timp posibil va vom contacta. Va multumim.

Eroare. Va rugam completati formularul de contact din nou. Va multumim pentru intelegere.

Filmari nunti – Dragostea, dragostea nu va pieri niciodata

Filmari nunti – Dragostea, dragostea nu va pieri niciodata.

 

De curand un prieten spunea:” Esti un romantic incurabil”. Da, sunt. Nu am ce sa fac. Aceasta este natura mea. Asa m-a creat Dumnezeu. El doreste ca toti sa avem dragoste. Multa dragoste in inimile noastre. El ne iubeste nespus de mult si si-a dat chiar si viata pentru noi ca sa avem dragoste si viata vesnica. Aceasta este dragostea adevarata: dragostea care se sacrifica, dragostea care acoperă totul, crede totul, nădăjduieşte totul, suferă totul.

Dragostea adevarata trece de orice bariera. Se vede in orice privire calda, plina de bunatate, se vede in fapte, in vorbe…se vede.

filmari nunti

Viata este plina de alegeri: alegi sa traiesti frumos, alegi o sotie, un sot, alegi sa fi bun… alegi sa iubesti in fiecare zi pe cel de langa tine, pe partenerul tau. Dragostea este o alegere. Este o alegere care trebuie facuta in fiecare dimineata, in fiecare zi, in fiecare seara, in fiecare clipa…alege intelept….alege sa iubesti.

 

Suntem mai mult decat fericiti sa va prezentam acest cuplu minunat, un cuplu plin de dragostea lui Dumnezeu. Suntem recunoscatori lui Dumnezeu pentru ca am fost prezenti la un eveniment atat de frumos si special din viata lui Petra & Mihai.

Sa filmezi o nunta cu toata pasiunea si toata puterea  este foarte greu. Si mai greu este sa editezi filmarile de nunta. Toate necesita un efort considerabil care de cele mai multe ori nu se vede din afara dar cand vezi  miri plini de dragoste, miri care sunt un exemplu pentru noi  – merita. Merita orice efort…merita din plin :D

 

Mihai as vrea sa iti dau acelasi sfat care il dam la toti mirii nostrii: “Alege sa iubesti pe sotia ta Petra in fiecare zi” dar  de aceasta data tu mi-ai spus aceste cuvinte prin purtarea ta fata de Petra.

Multumim Irina (I do Events) pentru ca ne-ai recomandat. Multumim Petra & Mihai ca ne-ati incredintat in mainile noastre una dintre cele mai frumoase amintiri din viata voastra :)

 

PS: Mihai am avut ceva emotii cu inelele pe marginea balustradei :)

Pentru filmari evenimente corporate sau filmari nunti apelati acum cu incredere la echipa noastra – Be Fabulous.

 

Designer de eveniment: Irina Negut (www.IdoEvents.ro)

Fotograf: Theo Manusaride (www.TheoManusaride.com)

Logistica locala:  Gabriela Luca (SevenEvents.ro)

Locatie: Palatul Brukenthal Sibiu (http://www.palatulbrukenthalavrig.ro)

 

Comments

comments

de cmarian02

fara comentarii

trimite la un prieten

Adresa dumneavoastra de e-mail nu va fi niciodata publicata sau folosita. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

*