Mesajul a fost trimis cu succes. In cel mai scurt timp posibil va vom contacta. Va multumim.

Eroare. Va rugam completati formularul de contact din nou. Va multumim pentru intelegere.

Filmari nunti memorabile

Filmari nunti memorabile

Doar ce m-am trezit in aceasta dimineata si ma gandeam. Ma gandeam ce face un film de nunta memorabil.
Ma gandeam la toti anii in care am filmat, la toti mirii care i-am avut, la cate nunti fabuloase am participat.
Ii sunt recunoscator lui Dumnezeu pentru toti acesti ani superbi in care am crescut, ne-am maturizat , am devenit mai buni ca oameni si ca profesionisti in domeniul nuntilor.

Sa revenim la subiectul postarii: ce face un film de nunta memorabil? Ma refer in sensul bun bineinteles :)
Cred ca in primul rand mirii fac totul sa fie memorabil- voi dati tonul. Cum sunteti voi asa este si evenimentul vostru. Daca voi sunteti linistiti si echilibrati asa sunt si invitatii vostri. Daca sunteit mai energici asa iese si evenimentul. Daca voi sunteti happy si va bucurati de fiecare clipa acest lucru se transmite si celor din jurul vostru. Voi dati tonul evenimentului.

Al doilea lucru care conteaza si ajuta foarte mult evenimentul este programul evenimentului. Cu cat este mai aerisit si cu mai putine drumuri cu atat experienta voastra ca miri va fi mai memorabila.
Cred ca evenimentul perfect ar fi ca totul sa se intample in aceeasi locatie: pregatirile, cununia civila (recomandat sa se faca in alta zi), cununia religioasa si  petrecerea. Mai multe drumuri inseamna mai mult stres si alergatura pentru voi.
Un program aerist va ajuta sa fiti mult mai relaxati. Ideal ar fi sa aveti pauze/timpi tampon (minim 30 minute) dupa fiecare etapa importanta. Acest lucru va ajuta sa va reincarcati bateriile si sa fiti mai relaxati in cazul in care se intarzie una din etape (intarzie stilista, intarzie preotul…ati prins ideea ;)   ).

Al aspect important este alegerea locatiei. Interesati-va in avans inainte de rezervare despre locatie. In primul rand cum este managementul/conducerea. Sunt flexibili, binevoitori…au recomandari bune sau negative (cautati pe internet)?
Daca exista buget ideal ar fi sa alegeti o locatie in mijlocul naturii departe de zgomotul si agitatia orasului. Acest lucru ajuta la relaxarea voastra si a invitatiilor. Toti sunteti mai detasati de problemele zilnice. Daca este o locatie in aer liber asigurati-va ca in caz de urgenta (ploaie, ninsoare, furtuni) exista un spatiu acoperit ca varianta  de backup. Daca evenimentul se desfasoara in primavara sau toamna asigurati-va ca exista caldura la locatie ( aer conditionat, tunuri de caldura sau incalzitoare pe butelii).  Nimic nu poate strica mai usor un eveniment daca invitatii stau in ploaie sau fac “turturi la nas” in timpul evenimentului.

Daca ati ales o locatie la cort sau in afara orasului asigurati-va ca exista un generator de rezerva in cazul penelor de curent. Nimeni nu isi doreste ca evenimentul lui sa fie memorabil in sensul rau ;)

Filmari nunti memorabile- un moment memorabil trebuie iregistrat. Vom vorbi mai tarziu despre acest aspect.

Un alt lucru important este formatia- ideal sa fie o formatie care va place voua. Formatia trebuie rezervata imediat dupa ce ati ales locatia- unele formatii sunt rezervate si cu 3 ani in avans. O formatie buna (ideal sa existe si un DJ pentru mai multa diversitate la muzica) va aduce evnimentul la un alt nivel. Alegeti o formatie care are o atitudine buna- cu cat sunt mai expresivi-cu atat va angaja invitatii mai mult la distractie.

Un eveniment memorabil nu poate si absolut memorabil fara aranjamente superbe. Alegeti un furnizor de calitate care de aranjamente florale si design de eveniment. Puteti incepe cu floarea favorita. Totul arata mai frumos datorita unor aranjamente superbe.

 

Va invitam sa vizionati un eveniment memorabil – pentru filmari nunti memorabile apelati acum la noi: 0721.604.345 sau la pagina de contact:)

 

Comments

comments

de cmarian02

fara comentarii

trimite la un prieten

Adresa dumneavoastra de e-mail nu va fi niciodata publicata sau folosita. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

*