Mesajul a fost trimis cu succes. In cel mai scurt timp posibil va vom contacta. Va multumim.

Eroare. Va rugam completati formularul de contact din nou. Va multumim pentru intelegere.

Poveste de dragoste – Artur + Aliska

Nu este un secret ca noi ( cinematografii) ne uitam la munca multor altor cinematografi si de curand am fost putin dezamagiti cand am vazut cand unii filmeaza lucruri false si de prost gust . Probabil este foate distractiv pentru multi care nu cunosc cuplul respectiv sa priveasca aceste filme care nu au legatura deloc cu cuplul respectiv.

 

Filmele de nunta trebuie sa aibe legatura cu cuplul. Noi incercam sa-i ascultam ca sa putem vedea cine sunt  si sa transpunem asta in filmare lor prin tehnici de povestire. Doar atunci devine personal si poate nu asa de distractiv pentru ceilalti dar astfel nu va putea fi inlocuit de o imaginatie falsa.

 

Noi lasam cuplul sa fie el insisi si sa observam personalitatile lor in loc sa regizam si sa inventam o poveste falsa despre ei. Ne simtim bineuvantati cand emotiile adevarate ale cuplurilor ies la iveala. Cat din adevaratele lucururi ca fericirea si bucuria valoreaza mai mult decat regizarea si lucrurile reci.

 

Artur si cu Aliska se cunosc de 9 ani si anul acesta sau hotarat sa faca oficiala relatia lor inaintea lui Dumnezeu si inaintea lumii. Ne bucuram nespus de mult ca ne-au ales sa le filmam video-ul cu ocazia logodnei lor. Sunt doi tineri dinamici, veseli, plini de viata si indragostiti.

In iunie urmeaza filmarea nuntii lor- tineti aproape.

Comments

comments

de cmarian02

fara comentarii

trimite la un prieten

Adresa dumneavoastra de e-mail nu va fi niciodata publicata sau folosita. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

*