Mesajul a fost trimis cu succes. In cel mai scurt timp posibil va vom contacta. Va multumim.

Eroare. Va rugam completati formularul de contact din nou. Va multumim pentru intelegere.

Puterea dragostei- filmari nunti in Bucuresti

Puterea dragostei.

Stateam si ma gandeam ce as putea sa scriu despre acest clip. Nu am fost niciodata foarte bun la scris dar voi incerca totusi sa va descriu in cateva cuvinte ceea ce simtim cand totul iese atat de frumos.

 

Ne place mult dragostea/iubirea trairea aceea intensa, speciala, spectaculoasa…un sentiment cu adevarat divin…un dar de la Dumnezeu. Fara dragoste viata noastra nu ar avea nici un sens…am fi nimic.

De fiecare data cand avem prima intalnire cu mirii nostri ne dorim sa existe iubire adevarata intre ei, acea relatie speciala, acea dragoste care acopera TOTUL…orice defect, orice problema, orice critica este acoperita de dragoste.

Ramon si Catalina i-am intalnit in ianuarie anul trecut la Targul de nunti ExpoMariaje (vom fi prezenti si anul acesta- va asteptam sa ne vizitati). Tin minte si acum ce prezenta si atitudine frumoasa aveau atunci cand le povesteam despre pasiunea noastra: videografia. Atunci am aflat ca sunt campioni la dans. El era putin susceptibil, probabil putin surprins ca se poate face si altfel de filmare de nunta de cat erau obisnuiti sa vada in general la nunti. Au spus ca se gandesc. Ne-am revazut la putin timp si am discutat toate detaliile despre evenimentul lor. A ramas ca se mai gandesc…din nou ;)

Dupa 3 saptamani nu stiu cum s-a intamplat dar se rezervase toata luna iunie…mai putin ziua lor :) . Ii astepta. Le-am si spus: se pare ca aceasta data este a voastra, nu a venit nimeni sa o rezerve…este pastrata pentru voi. Asa a si fost.

Ne doream sa fie mirii nostri pentru ca ne placea dragostea care era in relatia lor….si faptul ca erau dansatori ;)

A urmat filmarea pentru Love Story ( o gasiti aici: http://tinyurl.com/q8j6u83 ) unde am petrecut cateva zile frumoase impreuna cu ei. A fost cu adevarat deosebit.  Atunci cand exista dragoste iese superb. Dragostea ne ajuta sa facem filmari mult mai frumoase decat normal. Montajul rezultat a fost proiectat la restaurant. Este asa de frumos sa vezi ca ceea ce faci aduce emotie, conteaza si este apreciat. Imediat dupa terminarea proiectie a urmat dansul pe care va invitam sa il urmariti si voi. Imi doream de ceva timp sa ma apuc de  dans cu sotia mea dar acum in timp ce editez nunta lor m-am hotarat cu adevarat sa mergem la dans…iiiiieeeeeeeeeeeyyyyyyyyy…mergem la dans :D

Si ca sa fac un rezumat la ceea ce vroiam initial sa transmit:

“Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate; dragostea nu pizmuieşte; dragostea nu se laudă, nu se umflă de mândrie,
nu se poartă necuviincios, nu caută folosul său, nu se mânie, nu se gândeşte la rău,
nu se bucură de nelegiuire, ci se bucură de adevăr,
acoperă totul, crede totul, nădăjduieşte totul, suferă totul.
Dragostea nu va pierii niciodata” 1 Corinteni 13

 

…si nu uitati: tineti aproape…urmeaza nunta lor ;)

Portofoliu nostru de filmari evenimente si nunti il gasiti aici:

https://vimeo.com/befabulous/videos

 

Comments

comments

de cmarian02

fara comentarii

trimite la un prieten

Adresa dumneavoastra de e-mail nu va fi niciodata publicata sau folosita. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

*